Gárdos András - 4/3/2020
UX/UI design

TELEKOM - “Hello Biznisz” design

A meggyőző design az üzleti élet egyik kulcsfontosságú siker-titka, legyen szó mikro vállalkozásról vagy akár multinacionális nagyvállalatról. Ennek fényében született meg a Telekommal való nagyszabású együttműködésünk is. Kíváncsi vagy hogyan? Dőlj hátra és olvasd el a teljes sztorit.

Márka

Ezen projekt megbízóját úgy gondoljuk, hogy nem sokak számára kell részletesen bemutatni, hiszen ki ne ismerné Magyarország egyik top szolgáltatóját, a Telekomot? Megtisztelő és mindig óriási lehetőség, ha cégünk együtt dolgozhat egy multinacionális vállalattal, ugyanis új stratégiai megközelítéseket és hatékony munkafolyamatokat ismerhetünk meg és sajátíthatunk el, csakúgy, mint a Telekommal való együttműködés során.

Projekt

A Telekom egy új, “Hello Biznisz” nevű szolgáltatás designjának újragondolásában és végleges formájának létrehozásában kérte cégünk segítségét. Megrendelőnk elsődleges szempontjai között voltak a következő kritériumok: felhasználóbarát megjelenés, átláthatóság, egyszerű és egyértelmű elemek beépítése. Mindezek figyelembevételével vágtunk bele a nagyszabású közös munkába.

Kihívás

A Hello Biznisz projekt legnagyobb kihívása a vállalat felőli szétaprózódó kommunikáció okozta nehézségek leküzdése volt. Cégünk kivitelezői minden egyes projekt esetében a lehető legjobban igyekeznek a megrendelői igények kielégítésére, azonban projektünk során ez az igény olyannyira összetett volt, hogy több mint 50 vállalati szakértővel kellett a munka során kapcsolatot tartani.

Technológia

Ahhoz, hogy a kitűzött célt minél hatékonyabban tudjuk megvalósítani, aZeplin programot használtuk a kommunikációra és a munkánk átadására a Telekom fejlesztői csapatának.

Megoldás

Bár a projekt összetettsége kiemelt figyelmet és támogató csapatmunkát igényelt, büszkék vagyunk arra, hogy a megrendelő elképzeléseinek megfelelően, időben át tudtuk adni a munkánkat. Projektünk minőségi elkészítését az UX Design és aWireframing eszközei biztosították. Végül több mint 50 szakértői egyeztetés, több száz drótváz elkészítése és jó néhány átdolgozott éjszaka után így nyerte el a “Hello Biznisz” a tökéletes online megjelenését.

Nézd meg a Hello Biznisz weboldalát, ha pedig szeretnél velünk együtt dolgozni, akkor kérj ajánlatot, klikkelj ide...

*Megjegyzés: A projektet a DDB-n ügynökségen keresztül csináltuk!

Kapcsolódó cikkek

Design

Tájékoztató füzet az alapszakmákról

Az ágazatok szerinti szakmaleírások hozzásegítik a diákokat a legmegfelelőbb karrierút kiválasztásához.

Gárdos András -
Design
Szoftverfejlesztés

Viktoria Bolla – A lovebrand kiteljesedése webshop segítségével

„Jót, s jókor”- szokták mondani az értékesítési szakemberek. A Garand Design csapata azonban ezt mindig kiegészíti a „jó helyen” fogalmával. Hogy miért? Ismerd meg a sikeres webshop felépítését a Viktoria Bolla márka sztoriján keresztül.

Gárdos András -