Segítünk, hogy eredményes legyél! 📈

Emeld vállalkozásod új szintre és érd el a legtöbb potenciális érdeklődőt Google Ads hirdetésekkel!

Biztos lehetsz abban, hogy Google Partner ügynögségként a leghatékonyabb megoldásokat biztosítjuk számodra. Ismerd meg a Google Ads (Adwords) Kampánykezelés szolgáltatásunkat és legyél te is az elsők között a Google találati listán!
hero googleads
Tegyük fel, hogy szükséged van egy adott termékre vagy szolgáltatásra. Hol kezdesz el keresni? A Google a barátod, ugye? Másoknak is.

Vállalkozóként ne engedd meg magadnak, hogy érdeklődők százait veszítsd el még mielőtt egyáltalán meg tudnád őket szólítani! A versenytársaid felkészültek, a potenciális érdeklődőid pedig azonnali megoldást szeretnének. Akármilyen jó terméked/szolgáltatásod lehet profi weboldallal, ha nem vagy ott az elsők között a Google keresőben, nehezen találnak rád az érdeklődőid. Ne hagyd veszni a lehetőségeket! Neked is ott a helyed az elsők közt! Bízd szakértőkre a Google Ads kampányaid kezelését és hozd ki a maximumot a vállalkozásodból!

Szolgáltatásunk 4 legfontosabb tulajdonsága

Költséghatékony megoldások

A leggyakoribb kérdés: “És mennyi pénzt lehet elhirdetni Google Ads-en?” Válasz: az összeset. Ne aggódj, ezért vagyunk mi! Folyamatos teszteléssel, monitorozással és bevált módszereinkkel garantáljuk, hogy velünk nincs feleslegesen elköltött hirdetési költség. 

Mérhető eredmények

Különböző beépített címkék segítségével akár percről percre nyomonkövethetjük a Google Ads hirdetések eredményeit. Nyílt lapokkal játszunk, nem hiszünk a mellébeszélésben: a havi eredményeket egy részletes kimutatásban összegezzük és rendszeres havi konzultáció keretén belül bemutatjuk Neked.

Követhető stratégia

Nálunk nincs olyan, hogy enyém vagy tied. Nálunk olyan van, hogy közös. Közösen megfogalmazott cél, közösen meghatározott stratégia és közösen elért siker. Ehhez természetesen mindkét fél elkötelezettsége szükséges. Mi készen állunk, és Te?

Gyors kivitelezés

A Google Ads hirdetések egyik legnagyobb előnye, hogy rövid időn belül áttörő eredményeket lehet vele elérni. A kampány beállítása után akár már a következő hetekben mérhető eredményekre számíthatsz.

Mitől sikeres egy projekt?

Neked csak a saját szakterületeden kell profinak lenned, minden mást mi biztosítunk!

Kiváló csapattal való együttműködés

Jól bevált munkafolyamatok

Eredményorientált megoldások

Proaktivitás

Ügyfélközpontú hozzáállás

Precíz munkavégzés

Naprakész tudás

Követhető stratégia

Személyre szabott tippek

Folyamatos kapcsolattartás

A kezdeti lépések

Ha azt hiszed “minden kezdet nehéz”, velünk garantáltan kellemeset fogsz csalódni!

✍🏻 Kérdőív kitöltés

A projektindító kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe, amely nagy érték számunkra, sok mindent megtudunk az igényeidről és céljaidról.

⚙️ Hozzáférések biztosítása és beállítása​

Szükségünk lesz hozzáférésre a meglévő Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console fiókjaidhoz is. Ha ezekkel nem rendelkezel, beállítjuk mi.

🚀 Kick off meeting

Az első megbeszélésen megismerjük még jobban a vállalkozásod, hogy milyen terméket/szolgáltatást szeretnél hirdetni, céged legfontosabb értékeit, céljaidat, és összegzünk mindent, ami a közös projekt megvalósításához szükséges.

👾 Setup

A platformok közötti információáramlás megteremtése elengedhetetlen a hirdetések hatékony működéséhez és az eredmények méréséhez. Az ehhez szükséges fiókokat létrehozzuk és a mérési beállításokat elvégezzük a kampányok elindítása előtt.

📙 Kampányterv elkészítése

Egy dokumentumban összegezzük a tervezett Google Ads kampányok minden fontos elemét, valamint előnézetben láthatod, hogy hogyan is fog kinézni hirdetésed a Google felületén.

👩🏻‍💼 Kampányterv bemutatása

Az elkészített Google Ads kampánytervet közösen átbeszéljük, az esetleges módosítási igényeket rögzítjük és beépítjük a tervezetbe.

🏁 Hirdetések indítása

Miután mindent rendben találsz, a kampányokat setupoljuk és elindítjuk.

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Hatékony és megbízható

MUNKAFOLYAMATOK RÁD TERVEZVE​

Hirdetési költség javaslatok

Még meghatározott költségkeret esetén sem mindegy, hogy mit, mire és hogyan költünk el. Mi folyamatosan segítünk neked abban, hogy a rendelkezésedre álló keretedet hogyan osszuk fel a leghatékonyabban, ezzel kihozva a Google Ads hirdetésekből a maximumot.

Új kampányok létrehozása

Mi mindig a még jobb eredményekre törekszünk, hisszük, hogy mindig van tere a fejlődésnek. Ezt az elvet tartjuk szem előtt ügyfeleink hirdetéseinél is: ha az eredményekben további lehetőségeket látunk, javaslatot teszünk új Google Ads kampányok létrehozására.

Hirdetések szövegezése

A Google Ads hirdetések esetében a szavaknak kiemelten fontos szerepe van, hiszen a potenciális érdeklődőidet a keresési találatok között pár szavas címsorokkal és rövid leírásokkal kell tudnunk hatásosan megszólítani. A szövegírásban is gyakorlat teszi a mestert, így tapasztalt szakembereink garantáltan a legjobb megoldásokat biztosítják.

Célzási beállítás

Vállalkozóként az egyik legfontosabb feladatod a célközönség meghatározása. Marketingesként pedig a mi legfontosabb feladatunk ennek a célcsoportnak az elérése. Minden projekt kezdetén kulcsszókutatást és versenytárs elemzést végzünk, így biztos lehetsz abban, hogy a Google Ads hirdetéseid jókor, jó helyen, a legrelevánsabb felhasználókat fogják elérni.

Optimalizálás

Az aktuális hirdetések eredményeit folyamatosan monitorozzuk és elemezzük, ami alapján hétről hétre elvégezzük a szükséges finomításokat, hogy a Google Ads hirdetéseid a lehető legtökéletesebben működjenek.

Riportálás

Minden hónap elején havi kimutatást készítünk az előző hónap eredményeiről, amelyet egy online vagy személyes meeting keretén belül közösen kiértékelünk, és javaslatokat teszünk az elkövetkezendő időszakra.

Google Performance Max Kampány

A Google Performance Max, a Google Ads legújabb kampánytípusa, a valaha volt legkomplexebb módon éri el a célközönséget. A korábban ismert és népszerű Smart Shopping kampányok helyét 100%-ban átvette és ezzel együtt lefedi a YouTube, Gmail, Maps, Discovery, Display és Kereső hálózatot. A Google Performance Max kampány mesterséges intelligencia segítségével költséghatékony módon találja meg azt a célközönséget, amely a legnagyobb valószínűséggel fog konvertálni, azaz vásárolni a webáruházadból. E-kereskedőként ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Tervezzük együtt a Performance Max kampányaidat!

gd logo sotet

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba!