Segítünk, hogy hatékony legyél! 💚

Emeld új szintre a vállalkozásod egy modern, felhasználóbarát weboldal segítségével!

Vállalkozásod sikerességét ma már jelentős részben meghatározza a weboldalad. Több, mint egy “online névjegy”, hiszen a potenciális érdeklődőid nagy része a weboldaladon keresztül talál rá a szolgáltatásodra. Cégünk olyan egyedi látványterv alapján készült weboldalt biztosít számodra, amely profizmust és elkötelezettséget sugall, ezáltal képes az új ügyfelek megszólítására.
wordpress hero
Szolgáltatásunk 4 legfontosabb tulajdonsága

Testreszabható megjelenés​

A weboldalak megjelenése 100%-ig személyre szabható egyedi fejlesztésű projektek esetében. UI/UX designereink azon dolgoznak, hogy az egyedi látványterv segítségével weboldalad képes legyen átadni a vállalkozásod üzenetét a legapróbb részletekig.

Reszponzív design struktúra

Nem számít, hogy a célközönséged telefonon, tableten vagy inkább számítógépen szeret böngészni, a reszponzív technológia biztosítja, hogy a weboldalad minden eszközön a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

SEO barát kialakítás

Nem csak a célközönségednek, a Google-nek is tetszeni fog! Weboldaladon minden olyan technikai beállítást elvégzünk, amely a keresőben való előresorolást elősegíti. Az On-Site SEO tökéletesítéséhez legmegbízhatóbb bővítményt biztosítjuk.

Szerkeszthetőség, admin felület​

Távol áll tőled az informatika világa? Nem gond! Cégünk könnyen kezelhető szerkesztő felületet biztosít minden weboldalhoz, amely segítségével programozói tudás nélkül is egyszerűen módosíthatod a weboldalad tartalmát.

Mitől sikeres egy projekt?

Neked csak a saját szakterületeden kell profinak lenned, minden mást mi biztosítunk!

Kiváló csapattal való együttműködés

Jól bevált munkafolyamatok

Több éves tapasztalat

Oktató videók

Folyamatos kapcsolattartás

Támogatás

Naprakész tudás

Eredményorientált megoldások

Segítőkész kollégák

Precíz munkavégzés

A kezdeti lépések

Ha azt hiszed “minden kezdet nehéz”, velünk garantáltan kellemeset fogsz csalódni!

✍🏻 Kérdőív kitöltés

10-15 perc alatt kitölthető kérdőívünk segítségével jobban megismerhetjük a vállalkozásod.

🚀 Kick off meeting

A közös projekt megfelelő módon való indítása megkönnyíti és felgyorsíthatja a teljes munkafolyamatot. A kick-off meetingen megismerkedhetsz a dedikált projektmenedzsereddel, aki a segítségedre lesz a munka során. Közösen átbeszélhetitek a projekttel kapcsolatos elvárásokat mind megrendelői, mind pedig kivitelezői oldalról.

⚙️ Hozzáférések biztosítása és beállítása

Mindenek előtt a weboldalhoz szükséges egy domain név. Ennek megvásárlásában segítünk neked, de akár egy meglévő domain nevet is használhatunk. Igény esetén tudunk segíteni a tárhelyszolgáltató kiválasztásában, valamint a tárhely megvásárlásában is.

😍 Brief elkészítése

Egy írásos anyag, mely tartalmazza a megbízás minden fontos paraméterét: az ütemterv és a weboldal funkciók meghatározását, a projekt megvalósításához szükséges információkat valamint a weboldal célját.

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

MUNKAFOLYAMATOK RÁD TERVEZVE​
01.
Javaslatok

A weboldal készítése során ötletekkel és tanácsokkal látunk el, hogy a maximumot tudjuk kihozni a közös projektből.

02.
Látványterv készítés

Fontos, hogy az oldalon visszaköszönjön vállalkozásod arculata, ezért UI/UX designereink egyedi látványtervet készítenek számodra.

03.
Technikai beállítások

Egy működő weboldalhoz elengedhetetlen a tárhely és a domain név, amelyek technikai beállításait elvégezzük.

04.
Weboldal felépítése

Fejlesztő kollégáink életre keltik a UI/UX designer által megálmodott látványtervet, megtörténik a tervezett funkciók integrálása.

05.
Technikai SEO

A weboldal készítése során minden olyan technikai beállítást elvégzünk, amely a keresőben való előresorolást segíti.

06.
Mérési beállítások

A weboldaladat felkészítjük a látogatók fogadására, elvégezzük a mérési beállításokat (Google Analytics, Tag Manager, Search Console).

07.
Tesztelés

Ellenőrizzük a weboldal működését: gombok, linkek, reszponzivitás, formok, betöltési sebesség.

08.
Átadás​

Miután elkészültünk az utolsó simításokkal, bemutatjuk az elkészült weboldalt. Ha mindent rendben találsz, átadjuk a weboldalad hozzáférési adatait és az oktatóvideókat.

+1.
Üzemeltetés

Ha biztos kezekben szeretnéd tudni a weboldalad üzemeltetését az átadása után is, fejlesztői csapatunk rendelkezésedre áll!

Készen állsz arra, hogy új fejezetet nyiss vállalkozásod történetében?

Emeld új szintre a vállalkozásod egy modern, felhasználóbarát weboldal segítségével!

Weboldal tippek

Kollégáink a weboldal készítése során segítenek, ha tanácsra van szükséged, és példákon keresztül mutatnak be lehetőségeket.

Oktató videók

A weboldal átadás után 2 db személyre szabott oktató videót készítünk, melyek segítségével Te magad is szerkesztheted a weboldalad tartalmát.

Kapcsolattartás

A weboldal készítése közben folyamatosan kapcsolatban állsz projektmenedzserünkkel, aki tájékoztat a projekt haladásáról.

Pontosság

Ütemtervünknek köszönhetően pontosan tudni fogod, hogy mi a következő lépés, és elkerülhető a projekt átadásának csúszása.

Weboldal support és üzemeltetés

Ha biztos kezekben szeretnéd tudni a weboldalad üzemeltetését a weboldal átadása után is, mi segítünk! A Weboldal Support szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink weboldala mindig naprakész maradhasson, legyen szó technikai vagy tartalmi beállításokról és frissítésekről.

Neked ajánljuk, ha szeretnél maximálisan a vállalkozásodra koncentrálni!

gd logo sotet

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba!