Jewish Tour Hungary – Jegy.hu integráció

dohany blog
Egy weboldal célja mindig ugyanaz kell, hogy legyen: kielégíteni a felhasználói igényeket, gyorsabbá, egyszerűbbé tenni a fogyasztói tevékenységet, ezáltal pedig bevételt generálni. Hogyan értük ezt el egy online jegyértékesítési rendszer integrációjával? Ismerd meg egy sikeres weboldal létrehozásának történetét a Jewish Tour Hungary sztoriján keresztül!

Márka

A Dohány utcai Zsinagóga a világ második legnagyobb és Európa legnagyobb zsinagógája, Magyarország kiemelt turisztikai látványossága. Évente több százezerre tehető az idelátogató turisták száma, akik jelentős bevételt generálnak.

Projekt

A Dohány utcai Zsinagóga vezetősége felismerte, hogy a látogatók számára fontos, hogy azonnal és egyszerűen tudjanak jegyet vásárolni és információkhoz jutni a zsinagógával kapcsolatban. Sajnos az akkori weboldal ezek közül egy igényt sem volt képes kielégíteni, így a cél egy új, átlátható honlap elkészítése volt, amelyen keresztül gyors és zökkenőmentes jegyvásárlásra is lehetőség nyílik. Ez utóbbi a hosszú sorban állást volt hivatott kiváltani, amely értelemszerűen rontotta volna a látogatói élményt.

Kihívás

Közös munkánk során a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a Jegy.hu integrációja – amely a jegyvásárlás miatt elsőszámú prioritás volt – a vártnál nehezebben haladt, mivel nem fértünk hozzá használható dokumentációhoz. A vezetőség segítségével azonban ezt a problémát is sikerült áthidalni.

Technológia

A fent említett fontos kritériumok teljesítéséhez, cégünk napjaink legfejlettebb technológiai megoldásait használta fel. A weboldal zavartalan működését a Laravel PHP, HTML5, Bootstrap biztosítják, kiegészülve a Jegy.hu integrációjával.

Megoldás

Közös munkánk eredményeként a Dohány utcai Zsinagóga 6 hónap leforgása alatt már több, mint 5000 jegyet értékesített online, illetve egy átlátható, letisztult, a modern felhasználói igényeknek minden szempontból megfelelő, többnyelvű, hetente két új tartalommal jelentkező weboldalhoz jutott.

Nézd meg a Jewish Tour Hungary weboldalát, ha pedig szeretnél velünk együtt dolgozni, akkor kérj ajánlatot, klikkelj ide…

Picture of Gárdos András

Gárdos András

Értesülj első kézből!

Hasonló cikkek

dohany blog
MARKETING

Jewish Tour Hungary – Jegy.hu integráció

Egy weboldal célja mindig ugyanaz kell, hogy legyen: kielégíteni a felhasználói igényeket, gyorsabbá, egyszerűbbé tenni a fogyasztói tevékenységet, ezáltal pedig bevételt generálni. Hogyan értük ezt

ea blog
SZOFTVERFEJLESZTÉS

Europ Assistance – kezdőként a profik között

Kezdő vállalkozásként belépni a multik világába IT beszállítóként? Ismerd meg a Europ Assistance sztoriján keresztül, hogyan sikerült nekünk ezt elérni! Márka A Europ Assistance a

bce blog
UX/UI DESIGN

Budapesti Corvinus Egyetem – frissített arculat

Elindult a corvinus megújult honlapja A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarország egyik legszínvonalasabb felsőoktatási intézménye, így kiemelten fontos szerepet képvisel az egyetem online megjelenése, mind a