Segítünk, hogy sokszínű legyél! 🌈

Nem győzöl lépést tartani a Facebook újításokkal? Nem csodáljuk!

Egyre nehezebb megfelelni a legújabb kritériumoknak. Ez nemcsak laikusok számára lehet bonyolult, sokszor a marketingeseknek sincs egyszerű dolga. Marketing szakértőink azonban mindig naprakész és kreatív megoldásokkal támogatják ügyfeleink vállalkozását. Bízd Te is profi csapatra a Facebook és Instagram hirdetéskezelést!
social hero
A Social Media platformok működése szinte mindenki számára ismert.

Jobb esetben már nem csak személyes profillal rendelkezel, hanem a vállalkozásod közösségi oldalával is elkezdtél foglalkozni. Posztolsz, frissíted az információkat, talán már hirdetéssel is próbálkoztál. Szuper! Ha ezeket a sorokat olvasod minden bizonnyal már azt is felismerted, hogy ebből sokkal többet is ki lehet hozni. Marketing szakértőink segítenek hatékony Facebook és Instagram hirdetési stratégiát kialakítani, amivel kitűnhetsz a versenytársaid közül!

Szolgáltatásunk 4 legfontosabb tulajdonsága

Új potenciális érdeklődők elérése

Érj el olyan potenciális érdeklődőket, akik talán még nem is sejtik, hogy a Te terméked vagy szolgáltatásod számukra a tökéletes! Facebook és Instagram hirdetések segítségével a célcsoportod keresés nélkül is rátalál az ajánlataidra a hírfolyamban.

Márkaismertség növelés

Tudtad, hogy kutatások szerint legalább 5-ször kell látnod egy hirdetést ahhoz, hogy elolvasd, és kb. csak a 10. megtekintés után fogsz rá emlékezni? Nehéz kihívásnak tűnhet, de a Facebook és Instagram hatékony megoldást kínál arra, hogy a márkád minél szélesebb körben ismert legyen.

Pontos célzás

Veled is történt már, hogy online kerestél egy terméket vagy szolgáltatást, majd hasonló hirdetésekkel találkoztál a hírfolyamodban? Nem véletlen! Facebook és Instagram hirdetéseknél olyan célzási beállításokat adhatunk meg, amelyek segítségével elérhetjük azokat a felhasználókat, akiknek tényleg szüksége van a termékedre vagy szolgáltatásodra.

Kreatív megvalósítás

A közösségi média tartalmak nagy része már reklámokból áll, pont ezért nehéz hirdetőként kitűnni a tömegből. Mi olyan hirdetési kreatívokat és szövegeket hozunk létre, melyek segítségével márkád üzenete egyedi és figyelemfelkeltő módon szólítja meg a célközönséged.

Mitől sikeres egy projekt?

Neked csak a saját szakterületeden kell profinak lenned, minden mást mi biztosítunk!

Kiváló csapattal való együttműködés

Jól bevált munkafolyamatok

Kreatív megoldások

Proaktivitás

Ügyfélközpontú hozzáállás

Precíz munkavégzés

Naprakész tudás

Követhető stratégia

Személyre szabott tippek

Folyamatos kapcsolattartás

A kezdeti lépések

Ha azt hiszed “minden kezdet nehéz”, velünk garantáltan kellemeset fogsz csalódni!

✍🏻 Kérdőív kitöltés

A projektindító kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe, amely nagy érték számunkra, sok mindent megtudunk az igényeidről és céljaidról.

⚙️ Hozzáférések biztosítása és beállítása​

Szükségünk lesz hozzáférésre a meglévő Facebook vállalkozáskezelő, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console fiókjaidhoz is. Ha ezekkel nem rendelkezel, beállítjuk mi.

🚀 Kick off meeting

Az első megbeszélésen megismerjük még jobban a vállalkozásod, hogy milyen terméket/szolgáltatást szeretnél hirdetni, céged legfontosabb értékeit, céljaidat, és összegzünk mindent, ami a közös projekt megvalósításához szükséges.

👾 Setup

A platformok közötti információáramlás megteremtése elengedhetetlen a hirdetések hatékony működéséhez és az eredmények méréséhez. Az ehhez szükséges fiókokat létrehozzuk és a mérési beállításokat elvégezzük a kampányok elindítása előtt.

📙 Kampányterv elkészítése

Egy dokumentumban összegezzük a tervezett Facebook és Instagram kampányok minden fontos elemét, valamint előnézetben láthatod, hogy hogyan is fog kinézni hirdetésed a Facebook és Instagram felületén.

👩🏻‍💼 Kampányterv bemutatása

Az elkészített Facebook és Instagram kampánytervet közösen átbeszéljük, az esetleges módosítási igényeket rögzítjük és beépítjük a tervezetbe.

🏁 Hirdetések indítása

Miután mindent rendben találsz, a kampányokat setupoljuk és elindítjuk.

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Mit gondolsz, segíthethetünk?

Mi készen állunk!

Kreatív és eredményes

MUNKAFOLYAMATOK RÁD TERVEZVE​

Hirdetési költség javaslatok

Még meghatározott költségkeret esetén sem mindegy, hogy mit, mire és hogyan költünk el. Mi folyamatosan segítünk neked abban, hogy a rendelkezésedre álló keretedet hogyan osszuk fel a leghatékonyabban, ezzel kihozva a Facebook és Instagram hirdetésekből a maximumot.

Új kampányok létrehozása

Mi mindig a még jobb eredményekre törekszünk, hisszük, hogy mindig van tere a fejlődésnek. Ezt az elvet tartjuk szem előtt ügyfeleink hirdetéseinél is: ha az eredményekben további lehetőségeket látunk, javaslatot teszünk új Facebook és Instagram kampányok létrehozására.

Hirdetési kreatívok

A Facebook és Instagram hirdetések esetén a vizuális tartalomnak kiemelten fontos szerepe van, hiszen néhány másodpercünk van arra, hogy a potenciális érdeklődőid figyelmét megragadjuk a hírfolyam görgetése közben. A kreatív tartalmak szerkesztésében is gyakorlat teszi a mestert, így biztos lehetsz abban, hogy tapasztalt szakembereink a legjobb kreatív megoldásokat biztosítják.

Célzási beállítás

Vállalkozóként az egyik legfontosabb feladatod a célközönség meghatározása. Marketingesként pedig a mi legfontosabb feladatunk ennek a célcsoportnak az elérése. Minden projekt kezdetén célközönség- és versenytárs elemzést végzünk, így a Facebook és Instagram hirdetéseid jókor, jó helyen, a legrelevánsabb felhasználókat fogják elérni.

Optimalizálás

Az aktuális hirdetések eredményeit folyamatosan monitorozzuk és elemezzük, ami alapján hétről hétre elvégezzük a szükséges finomításokat, hogy a Facebook és Instagram hirdetéseid a lehető legtökéletesebben működjenek.

Riportálás

Minden hónap elején havi kimutatást készítünk az előző hónap eredményeiről, amelyet egy online vagy személyes meeting keretén belül közösen kiértékelünk, és javaslatokat teszünk az elkövetkezendő időszakra.

Facebook Konverziók API integrálása

Az iOS 14 frissítése hatalmas fordulópont volt a hagyományos cookie (süti) alapú Facebook Pixel követés történetében. A frissítés lehetővé tette, hogy a felhasználók iOS alapú eszközről blokkolják a Facebook trackelést – vagyis azt, hogy a Facebook kövesse az internetes tevékenységüket. A Konverziók API ezen probléma megoldására került fejlesztésre. A Konverziók API feladata, hogy közvetlen kapcsolatot alakítson ki a marketingadataid és a rendszerek között, amelyek segítenek a hirdetések célzásának optimalizálásában, a hirdetési költség csökkentésében, valamint az eredmények mérésében. Összegezve tehát a Facebook Konverziók API használata elengedhetetlenné vált a hatékony és eredményes Facebook hirdetésekhez. 

gd logo sotet

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba!