Coffee Cup – Amikor a kávé és a design találkozik

coffee cup blog
A kávé és a kávézók sosem mennek ki a divatból, azonban van valami, ami egy kávézó esetében elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú távon fent tudjon maradni. Ez pedig az egyediség.

Márka

A Coffee Cup egy kellemes és barátságos kávézó és bisztró, ahová az utca embere bármikor betérhet, ha egy kicsit kiszakadna a mindennapi rohanásból. A vendégszerető kiszolgálásnak és a tiszta, világos, levegős elrendezésnek köszönhetően az ember itt megpihenhet, miközben elfogyaszt egy csésze különleges kávét vagy egy finom teát. Kínálatukban találhatóak még friss szendvicsek, bagelek és desszertek is, így azoknak is ideális találkahely, akik szívesen falatoznának. A feltörekvőben lévő Coffee Cup jelenleg 2 üzlettel büszkélkedhet – eggyel a Campona bevásárlóközpontban, eggyel pedig a Teréz körúton a Nyugati pályaudvarnál – de már tervezik is a bővítést.

Projekt

A megbízóval már több közös projektünk is volt, régóta dolgozunk együtt, így amikor új kávézó brandet talált ki, már csörgött is a telefon, hogy velünk szeretne dolgozni. A munkát a logó megtervezésével kezdtük. Partnerünk nagyon aprólékos és precíz, minden részletre külön figyelmet fordít, nem volt ez másképp a logó esetében sem. Amikor viszont végre megszületett a tökéletes logó, már minden ment magától, a közös munka gyorsan és eredményesen folyt. Az üzletben elhelyezett molinókat és flyereket a Coffee Cup-ra szabva terveztük meg nyomdai kivitelben. Ezekért azóta is mi felelünk, és mindig az aktuális évszaknak megfelelően készítjük el őket. Illetve a munka során egy fényképésszel is együtt kellett dolgoznunk, akitől nagyon szép anyagokat kaptunk, de mind nyers volt, így azokat is mi vágtuk körbe.

Kihívás

Ebben a projektben a legnagyobb kihívást a versenytársak és a jelenlegi magyar kávéfogyasztási szokások felmérése jelentette. Ahhoz, hogy a Coffee Cup az embereknek azt tudja nyújtani, amire vágynak, meg kellett tudnunk, mi is az pontosan. Időigényes folyamat volt végigjárni a budapesti kávézókat, hiszen nem csak 1-2-őt néztünk meg. Volt hely, ahova többször is visszamentünk, megfigyeltük az emberek viselkedését, az egyéni igényeket. Ez a körülményes folyamat azonban kellett ahhoz, hogy a Coffee Cup az a hely lehessen, ami mai formájában.

Technológia

Két Grafikai tervező program‎mal dolgoztunk a Coffee Cup megjelenésén. Az egyik az Adobe Illustrator, ami egy nyomdai vagy webes tartalmak elkészítésére használt vektorgrafikai alkalmazás, melyet vállalati logók, weboldaltervek, marketingcélú grafikák, művészi feldolgozások és számos más típusú grafikalétreházására használnak. A másik pedig a Sketch, ami pedig egy OS X-en (MacOS) használható, döbbenetesen hatékony és sokoldalú vektoros grafikai szoftver.

Megoldás

A Garand Design csapata minden munkát és megrendelést a szívügyeként kezel, éppen ezért azt valljuk, hogy egy munka csak akkor van kész, ha az ügyfél elégedett. Nem számít, hogy időigényes egy feladat, vagy ha több javítást is végeznünk kell egy adott projektben, hiszen a kölcsönös elégedettség a legfontosabb. Mindenkihez a legnagyobb türelemmel és megértéssel fordulunk a sikerhez vezető közös utunk során. Az pedig minket is ugyanúgy boldogsággal és büszkeséggel tölt el, ha partnerünk vállalkozása egy általunk készített arculat segítségével megmutathatja vevőinek, ügyfeleinek, hogy miben egyedi és miben más, mint a többiek!

Ha szeretnél velünk együtt dolgozni, akkor kérj ajánlatot, klikkelj ide…

Picture of Gárdos András

Gárdos András

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Értesülj első kézből!

Hasonló cikkek

dohany blog
MARKETING

Jewish Tour Hungary – Jegy.hu integráció

Egy weboldal célja mindig ugyanaz kell, hogy legyen: kielégíteni a felhasználói igényeket, gyorsabbá, egyszerűbbé tenni a fogyasztói tevékenységet, ezáltal pedig bevételt generálni. Hogyan értük ezt

ea blog
SZOFTVERFEJLESZTÉS

Europ Assistance – kezdőként a profik között

Kezdő vállalkozásként belépni a multik világába IT beszállítóként? Ismerd meg a Europ Assistance sztoriján keresztül, hogyan sikerült nekünk ezt elérni! Márka A Europ Assistance a

bce blog
UX/UI DESIGN

Budapesti Corvinus Egyetem – frissített arculat

Elindult a corvinus megújult honlapja A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarország egyik legszínvonalasabb felsőoktatási intézménye, így kiemelten fontos szerepet képvisel az egyetem online megjelenése, mind a