Dohány utcai zsinagóga – JewPS: A kulturális élménynyújtás mobil alkalmazása

jewps blog
A hagyományőrzés és vallásgyakorlás a 21. század rohanó világában kiemelt értéket képvisel. Azonban hogyan lehet ezeket a mindennapjainkba integrálni? Tudd meg a JewPS sztorijából!

Márka

A Dohány utcai zsinagóga -más néven Nagy zsinagóga- kiemelt fontosságú szerepet játszik az európai zsidó vallásban, hiszen nemcsak Magyarország, hanem egész Európa legnagyobb zsinagógája. A főváros egyik legjellegzetesebb vallási szimbóluma, mind a belföldi-, mind külföldi turisták számára kedvelt desztináció. Éppen ezért, néhány évvel ezelőtt a zsinagóga vezetősége egyre nagyobb figyelmet kezdett fordítani a marketingtevékenységekre, amelynek eredményeként ma már a zsinagóga online megjelenése egészen kiemelkedő.

Projekt

A zsinagóga online térnyerése tehát egyre jelentősebb. A vezetőség 2018-ban kereste meg cégünket azzal a megbízással, hogy a weboldal mellett hozzunk létre egy felhasználóbarát mobil alkalmazást, amely a turisták számára nyújtott kulturális élményt tovább fokozhatja. A projekt keretein belül tehát egy olyan applikációt kellett létrehoznunk, amely tartalmazza a zsidó negyed kultikus épületeit, a valláshoz kötődő eseményeket, az aktuális híreket valamint egy naptárt, amiben megtalálható a vallási ünnepek valamint az imák kezdetének pontos időpontjai.

Kihívás

Cégünk számára ezen megrendelés esetében a legnagyobb kihívást egyértelműen az időtényező jelentette, ugyanis mindössze egy hónap állt rendelkezésünkre. Ahhoz, hogy az applikáció minőségi fejlesztése, a szövegezés és a megfelelő képek beszerzése megvalósulhasson, csapatunk minden tagja ezen a projekten dolgozott. Ezen felül az is az elsődleges szempontok közé tartozott, hogy a megrendelőknek az átadás után legyen lehetőségük az alkalmazást önállóan karbantartani.

Technológia

A megrendelők megálmodták, mi megcsináltuk! A fenti szempontok tökéletes megvalósítása érdekében a React Native, Java és Swift programokat használva hoztuk létre a JEW-PS nevű mobil alkalmazás.

Megoldás

Bár az időtényező csapatunkat igen nagy kihívás elé állította, számunkra az egyik legkedvesebb projekt marad, ugyanis nemcsak a megrendelő elvárásait szárnyaltuk túl, hanem tulajdonképpen saját határainkat is áttörtük. Végül egy olyan mobil alkalmazást adhattunk át, ami tökéletesen működik Android és iOS alapú készülékeken is, rendkívül letisztult, egyszerű és felhasználóbarát. Az igényes grafikai elemek mellett a zsidó naptár integrálása is nagyban hozzájárul a felhasználói élmény növeléséhez. Az applikáció adminisztrátori felülete könnyen kezelhető, pont úgy, ahogy a megrendelők kérték.

JewPS – Letöltése
App Store: https://itunes.apple.com/hu/app/jewps/id1418162100?l=hu&mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jewps

Ha szeretnél velünk együtt dolgozni, akkor kérj ajánlatot, klikkelj ide…

Picture of Gárdos András

Gárdos András

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Értesülj első kézből!

Hasonló cikkek

dohany blog
MARKETING

Jewish Tour Hungary – Jegy.hu integráció

Egy weboldal célja mindig ugyanaz kell, hogy legyen: kielégíteni a felhasználói igényeket, gyorsabbá, egyszerűbbé tenni a fogyasztói tevékenységet, ezáltal pedig bevételt generálni. Hogyan értük ezt

ea blog
SZOFTVERFEJLESZTÉS

Europ Assistance – kezdőként a profik között

Kezdő vállalkozásként belépni a multik világába IT beszállítóként? Ismerd meg a Europ Assistance sztoriján keresztül, hogyan sikerült nekünk ezt elérni! Márka A Europ Assistance a

bce blog
UX/UI DESIGN

Budapesti Corvinus Egyetem – frissített arculat

Elindult a corvinus megújult honlapja A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarország egyik legszínvonalasabb felsőoktatási intézménye, így kiemelten fontos szerepet képvisel az egyetem online megjelenése, mind a