Gárdos András - 4/11/2020
Szoftverfejlesztés

Europ Assistance - kezdőként a profik között

Kezdő vállalkozásként belépni a multik világába IT beszállítóként? Ismerd meg a Europ Assistance sztoriján keresztül, hogyan sikerült nekünk ezt elérni!

Márka

A Europ Assistance a világ első számú szolgáltatója a segítségnyújtás (assistance) terén. A Generali leányvállalataként a nemzetközi biztosítási piac jelentős szereplője.

Projekt

A Europ Assistance egy szóróanyagunkból szerzett rólunk tudomást és vette fel velünk a kapcsolatot. A cég PHP fejlesztőket keresett,első körben pedig a „vizsgafeladatunk” egy régi kód átnézése (code review) volt, ahol ajánlásokat kellett tennünk. Miután itt bizonyítottunk, a továbbiakban már a cég belső fejlesztésű szoftverén dolgoztunk.

Kihívás

Az összetett, komplex belső rendszerek átlátása mindig embert próbáló feladat. Nem volt ez másképp ebben az esetben sem, hiszen a Europ Assistance meglehetősen kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik.

Technológia

A projekt során igen széles technológiai palettát alkalmaztunk.

Megoldás

Együttműködésünk a Europ belső IT csapatával, illetve belső szoftverfejlesztés területén a mai napig folyamatos. Gyümölcsöző kapcsolatunk hatékonyságát legjobban a cég elégedett ügyfélköre, illetve dolgozói mutatják.

Ha szeretnél velünk együtt dolgozni, akkor kérj ajánlatot, klikkelj ide...

Kapcsolódó cikkek

Szoftverfejlesztés

IKK - a Garand Design eddigi legnagyobb projektje

Az IKK azzal a céllal jött létre, hogy olyan modern szaktudás megszerzését támogassa, ami érték a munkaerőpiacon.

Gárdos András -
Design
Szoftverfejlesztés

Viktoria Bolla – A lovebrand kiteljesedése webshop segítségével

„Jót, s jókor”- szokták mondani az értékesítési szakemberek. A Garand Design csapata azonban ezt mindig kiegészíti a „jó helyen” fogalmával. Hogy miért? Ismerd meg a sikeres webshop felépítését a Viktoria Bolla márka sztoriján keresztül.

Gárdos András -