Gárdos András - 4/4/2020
UX/UI design

Budapesti Corvinus Egyetem – frissített arculat

Elindult a corvinus megújult honlapja

A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarország egyik legszínvonalasabb felsőoktatási intézménye, így kiemelten fontos szerepet képvisel az egyetem online megjelenése, mind a már meglévő-, mind pedig a leendő hallgatók számára. Éppen ezért kezdődött el a közös projektünk 2018-ban, amikor is az egyetem vezetősége megbízta cégünket egy olyan arculat megtervezésével, amely tökéletesen támogatja az új weboldalt és kiegészíti felhasználóbarát elemekkel. Mivel a Corvinus esetében egy rendkívül összetett online rendszerről van szó, az új weboldal csupán nemrég, 2020 tavaszán, lépett teljes működésbe.

Nézd meg a Budapesti Corvinus Egyetem weboldalát, ha pedig szeretnél velünk együtt dolgozni, akkor kérj ajánlatot, klikkelj ide...

*Megjegyzés: A projektet a DDB-n ügynökségen keresztül csináltuk!

Kapcsolódó cikkek

UX/UI design

TELEKOM - “Hello Biznisz” design

A meggyőző design az üzleti élet egyik kulcsfontosságú siker-titka, legyen szó mikro vállalkozásról vagy akár multinacionális nagyvállalatról. Ennek fényében született meg a Telekommal való nagyszabású együttműködésünk is. Kíváncsi vagy hogyan? Dőlj hátra és olvasd el a teljes sztorit.

Gárdos András -
Szoftverfejlesztés

IKK - a Garand Design eddigi legnagyobb projektje

Az IKK azzal a céllal jött létre, hogy olyan modern szaktudás megszerzését támogassa, ami érték a munkaerőpiacon.

Gárdos András -