logo_mark_whiteCreated with Sketch.

Marketing

Szeretnéd, ha növekedne a bevételed?

Mi segíthetünk!

Az online térben való érvényesüléshez elengedhetetlen a megfelelő marketing stratégia, amely biztosítja vállalkozásod számára az érdeklődők és a vásárlók számának növelését – azaz profitod maximalizálását.

Ismerd meg a szolgáltatásainkat

PPC hirdetéskezelés

Kattintás alapú hirdetési kampányok

Webanalitika (Google Analytics)

Weboldalad teljesítményének ellenőrzése

Keresőoptimalizálás (SEO)

Légy élen a keresési találatok között!

Hírlevél automatizálás

Tömeges email küldés egyszerűen

Teljeskörű marketing kiszervezés

Te ránk bízod, mi megvalósítjuk

PPC hirdetéskezelés

Kattintás alapú hirdetési kampányok

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik Google Ads, Facebook és Instagram kampányok terén.

Webanalitika (Google Analytics)

Weboldala teljesítményének ellenőrzése

Ha szükséged van valakire, aki segít kielemezni online marketing tevékenységed hatékonyságát, fordulj hozzánk bizalommal.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Légy élen a keresési találatok között!

Weboldalad optimalizálása a keresőmotorok algoritmusainak megfelelően. Weboldalad lehet bármennyire korszerű, ez önmagában nem garancia a keresőkben való jó helyen történő megjelenésre. Mi segítünk weboldalad tartalmát a keresőmotorok feltételeihez igazítani.

Hírlevél automatizálás

Tömeges email küldés egyszerűen

Ha sok ügyfelet szeretnél elérni egy időben, mégis személyre szabottan, akkor Neked a hírlevél szolgáltatásunkat ajánljuk.

Teljeskörű marketing kiszervezés

Te ránk bízod, mi megvalósítjuk

Ha ezt a szolgáltatásunkat választod, mi megalkotjuk a vállalkozásod profiljának megfelelő online marketing tevékenységet a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át egészen az utókövetésig.

Lépj velünk kapcsolatba, mi még aznap válaszolunk.

Ezek jellemeznek minket

Mi mindig ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve, velük szorosan együttműködve fejtjük ki online marketing tevékenységünket. A folyamatos kapcsolattartás és visszajelzések mind ügyfeleinknek, mind nekünk segítséget nyújtanak abban, hogy a lehető leghatékonyabban működhessünk.

Rugalmas
Hatékony
Egyszerű
logo_mark_colorCreated with Sketch.

Referenciák

Dohány utcai Zsinagóga

A Dohány utcai Zsinagóga Európa legnagyobb zsinagógája és Magyarország kiemelt turisztikai látványossága. Ügyfelünk weboldalába integráltuk a jegyvásárlási folyamatot, és egy teljes új arculatot kölcsönöztünk neki az átláthatóság jegyében.

Life-Like

A LifeLike Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központ a hazai piac egyik vezető egészségügyi szolgáltatója, amely a legmodernebb orvostechnikai eszközökkel, az egészség megőrzésével és rehabilitációval segíti mindazokat, akiknek fontos a saját és családjuk egészsége.

Mű-Pack

A Mű-Pack Kft. a hazai csomagolástechnika egyik stabil piaci szereplője. Több mint 3 éves folyamatos együttműködésünk egyik kiemelkedő része a marketing projekt.

Terreace Café

A Terrace Café Zugló egyik legszínvonalasabb étterme. Marketing projektünk egyik kiemelt feladata volt a napi menük értékesítésének növelése.