A GARAND DESIGN

Rólunk

office work

A Garand Design

Az üzleti életben – legyen szó kis- és középvállalkozásokról, nagyobb cégekről vagy akár multinacionális vállalatokról – fontos az online térben való meggyőző megjelenés. A Garand Design-nál azért dolgozunk, hogy segítsünk Neked alkalmazkodni a XXI. század folyamatosan változó digitális üzleti környezetéhez.

Cégünk létrehozza a vállalkozásod profiljához legjobban illő weboldalt, és segítünk, hogy érvényesülni tudj a jelenkor - olykor túlságosan is telített - online versenyszférájában. Ehhez elengedhetetlen egy frappáns arculat és egy kiváló marketing stratégia, amelyekkel bevételeidet hatékonyan növelheted. Amennyiben mellettünk döntesz, jó kezekbe kerül vállalatod online megjelenése.

0
sor kód
0
pixelpontos képernyő
0
kampány elindítva

Arculat, logó megtervezéséhez külön designert alkalmazunk. A megtervezett látványelemeket programozó csapatunk valósítja meg. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy munkáink során – legyen az weblapkészítés, vagy egy Facebook promóció – folyamatosan egyeztessünk ügyfeleinkkel, hiszen számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfélkör!

work

Szeretnéd, ha egy kimagasló csapat segítene Neked?

Akkor vagyunk készen,
ha Te elégedett vagy

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a GarandDesign mottója, amely így szól: " Egy munka, egy megrendelés csak és kizárólag akkor érhet véget, ha mindenki maradéktalanul elégedett". Referenciáink igazolnak bennünket, elégedett ügyfélkörünk egyre növekszik, miközben mi folyamatosan terjeszkedünk.

office work

Szakembereket keresünk!

GDD Online Agency Kft.

Székhely

Szinva utca 6.
Budapest, 1076

Adószám

28821049-2-42

Cégjegyzékszám

01-09-205132