logo_des_whiteCreated with Sketch.

UX / UI, Grafika

Személyre szabva

Fókuszban az ügyfél

Van egy ötleted, amely már csak a megvalósításra vár? Szeretnél egy új, megnyerő arculatot? Egy precíz csapatot keresel? Mi teljesen elölről, tüzetes, aprólékos munkával megalkotjuk kérésed, legyen az digitális vagy offline anyag.

Digitális- és nyomdai anyagokban is helyt állunk

UX/UI tervezés

Weboldal, webshop UX/UI tervezése, illusztrációk

Az egyik legösszetettebb grafikai munka, mely szigorú szabályok szerint építhető fel. Ahhoz, hogy egy pixelpontos dizájn kerüljön a kezeid közé, nekünk figyelembe kell vennünk, hogy a látványvilág szolgálja ki a használhatóságot, és nem fordítva. Az ergonómiai sztenderdek szerint járunk el, több koncepciót építünk fel, több iteráción keresztül finomhangoljuk az adott oldalt.

web design
Reszponzív oldalak
Pixelpontos
Egyedi megjelenés
Mobil alkalmazás

Mobil alkalmazás kiemelkedő dizájnnal

Minket nem korlátoz a magas elvárás és a hosszú követelmény lista, gyors és megbízható szolgáltatást nyújtunk. Teljeskörű funkciókat hozunk létre, az alapokat létrehozva az összes eshetőségre kitérünk és megrajzoljuk, hogy valódi felhasználói élményt tervezzünk. Akár natív, Swift vagy Android applikációról legyen szó vagy React Native-ben írt cross-platformra lenne szükséged, nekünk lesz megfelelő megoldásunk számodra. A design kialakítása során ügyelünk az előírt irányelvekre.

mobil design
Mobilra és tabletre
Kutatás
Rugalmas design
Arculattervezés

Arculati kézikönyv, offline és online reklámanyagok készítése

Létfontosságú kommunikációs eszköze vállalkozásod megjelenése, kifinomult arculata. Egy kép többet mondd ezer szónál, egy kép sokkal gyorsabban értelmezhető és megjegyezhető, mint egy teljes weboldal, ezzel felhívva a látogatói figyelmet a szakértelmedre, egyedülálló pozíciódra az adott piacon. Az arculattervezés fizikai eszközökre is vonatkozik, legyen az logó, színpaletta, betűkészlet, ügyviteli anyagok és reklámanyag (banner, molinó). Másfelől olyan aspektusokat is tartalmaz, mint a cég filozófiája, küldetése és közvetített értékei. A cél, hogy létrehozzuk azt az ideális képet amit könnyen azonosíthat egy ügyfél, és Veled kapcsolja össze.

arculat design
Több változatból választhatsz
Kézikönyv
Reklámanyagok

Drótvázból működő, használható oldal

A webdesign egy subjektív terület, ezért szeretjük, ha tudunk beszélni pár meglévő vagy jövőbeli felhasználóval. A validált adatok alapján felépítjük a drótvázat, majd az arculati elemeket felhasználva megrajzoljuk az oldal összes állapotát, desktop, táblagép és mobil méretekben is, hogy fejlesztő csapatunkat is segítsük.

1

Gyorsan és rugalmasan dolgozunk

Szeretünk olyan rugalmasan dolgozni, hogy Ön bármilyen helyzetben kézhez kapja az igényelt anyagait. A folyamatos kapcsolattartás szerintünk előny, így egyszerűbben jutunk el a kívánt célhoz.

2

Rendszer szerint, tudatosan

Úgy gondoljuk, ha egy bizonyos rendszer szerint dolgozunk és stratégiát építünk fel az arculat, webdesign készítése során, annál hatékonyabb és piacképes megjelenést tudunk Önnek biztosítani.

3

A szép design szubjektív, a jó design objektív!

Neked is az a célod, hogy online jelenléttel számszerűsíthető eredményeket produkáljon vállalkozásod, amely hozzájárul az ügyfelekkel való bizalomépítéshez és az üzleti sikerek eléréséhez? Nálunk az arculat egy tudatosan felépített anyag, ami ezt a célt szentesíteni.

Lépj velünk kapcsolatba, mi még aznap válaszolunk.

logo_des_colorCreated with Sketch.

Referenciák

Coffee Cup

Egyedi logó tervezés valamint az üzletekben elhelyezett molinók és flyerek évszakhoz illő megtervezése, 100%-ban a Coffee Cup-ra szabva.

Grabant Ingatlan

Az ingatlanpiacon való érvényesülés érdekében ügyfelünknek lérehoztunk egy átlátható, felhasználóbarát, design elemekkel egyedivé varázsolt arculatot.

Telekom - HelloBiznisz, Magenta Business

A Telekom új, “Hello Biznisz” nevű szolgáltatásának design-újragondolása és végleges formájának létrehozása.